Onze stuurhuizen

Wij zijn dé specialist in het bouwen van stuurhuizen voor vrachtschepen in de binnenvaart. Voor zowel droge lading- als tankvaartschepen en duwboten kunt u bij ons terecht. Tevens zijn wij al sinds jaren de nummer 1 leverancier van de stuurhuizen en zonnetenten voor rivier cruiseschepen.

Hoe werken wij? Ieder stuurhuis wordt in nauw overleg met de eindklant of afbouwwerf ontworpen en geproduceerd. Wij luisteren goed naar uw specifieke wensen en vertalen dit naar de mogelijkheden die het casco biedt. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om telkens opnieuw naar een stuurhuis te kijken en deze te verbeteren waar nodig.

Dit betekent dat bij alle modellen zowel de stalen onderbouw als aluminium bovenbouw in elke denkbare vorm en onder elke gewenste hoek leverbaar is. Variërend tot formaten van wel 15 m breed. Onze stuurhuizen zijn niet alleen mooi, maar ook uitermate veilig, sterk en flexibel.

De stuurhuis modellen zijn onder te verdelen in 3 hoofdvormen:

  • D-model (rechthoekig stuurhuis met rechte, geknikte- of ronde voorzijde)
  • T-model (voorzijde breder dan achterzijde halverwege recht of onder een hoek geknikt naar binnen met rechte, geknikte- of ronde voorzijde) 
  • Briljant vorm (Voorzijde breder dan achterzijde, de zijwanden lopen taps naar binnen, met rechte, geknikte- of ronde voorzijde)

 

Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar wat Kampers voor u kan betekenen!

 

© Copyrights 2023 | KAMPERS Shipyard