Ons team

Samen, het delen van kennis en kunde en verantwoordelijkheid. Het zijn de kernwaarden van Kampers, die breed worden gedragen door onze medewerkers. Zonder medewerkers geen Kampers Shipyard. Dat mag duidelijk zijn. Iedereen blinkt uit in zijn of haar eigen vakgebied en samen vormen zij de drijvende kracht achter ons bedrijf. Samen zetten zij zich ook in voor úw bedrijf. Dat is hun verantwoordelijkheid. Waar de één zorgt voor de juiste logistieke afhandeling, gaat de ander op zoek naar een innovatief product of de meest voordelige inkoopprijs.
Met elkaar maken zij voor u het verschil.

 

Naam: Annemarie Melsen-Stooker
Functie: Telefoniste/Secretaresse

Annemarie is uw eerste aanspreekpunt, verantwoordelijk voor de verwelkoming van onze klanten en bezoekers op ons bedrijf en verricht ondersteunende werkzaamheden voor het management en administratie.


Naam: Peter Dalm
Functie: Technisch Directeur

Peter heeft de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken, verkoop, inkoop, projectbegeleiding van nieuwbouw en reparatie en planning buitendienst.


Naam: Adrie Versendaal
Functie: Boekhoudster

Adrie is verantwoordelijk voor de administratie en facturatie en verricht ondersteunende werkzaameden voor het management.


Naam: Gert Kampers
Functie: Directeur

Gert is jarenlang de drijvende kracht geweest achter Kampers Shipyard en is nog steeds betrokken bij het bedrijf. Voor de algemene en dagelijkse gang van zaken heeft hij het stokje overgedragen aan zijn zoon Gerbert.


Naam: Gerbert Kampers
Functie: Algemeen Directeur

Gerbert is verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsleiding van Kampers Shipyard & Kampers Pumps & Service.


 

 

© Copyrights 2024 | KAMPERS Shipyard