Kampers Een sterk merk

Dat de Kampers scheepswerf reeds meer dan 145 jaar bestaat, zegt genoeg. Voor de binnenvaart heeft Kampers meer dan 1000 stuurhuizen vervaardigd en naar tevredenheid afgeleverd. We blijven continu in beweging, steeds op zoek naar betere alternatieven. Maar altijd met de garantie dat we uitsluitend werken met het beste van het beste. Als u kiest voor Kampers, dan kiest u voor kwaliteit en bent u verzekerd van een veilig, mooi en onderhoudsarm stuurhuis.

Kampers denkt graag met u mee!

Hoogwaardige stuurhuizen

Sinds 1985 is Kampers marktleider en uw vertrouwde specialist voor vakkundige, veilige & hoogwaardige bouw van onderhoudsarme stuurhuizen, hefgeleidekokers en uiteenlopende hydrauliek onderhoudswerkzaamheden voor de binnenvaart. Wij gebruiken uitsluitend A-kwaliteit materialen voor de maatwerkconstructies. Ons motto is: Veiligheid & kwaliteit boven alles en de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met als doel het maximale te realiseren voor én samen met onze klanten.

Oplossingsgerichte service

Onze monteurs staan gedurende het hele jaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u klaar voor service & reparatie. Wij garanderen in noodgevallen directe hulp. De ligging van ons bedrijf is zeer gunstig, op een steenworp van Rotterdam en Dordrecht. Wij beschikken over een toegankelijke kade, goed geoutilleerde productie- en opslagloodsen en gepassioneerde, vakkundige medewerkers.

KAMPERS doet meer

Ons zusterbedrijf Kampers Pumps & Service bedient haar klanten snel en flexibel met nieuwe én gereviseerde pompen, pomponderdelen, onderhoud en reparaties. Voor onze klanten is bedrijfszekerheid van de pompen heel belangrijk. Daarom staat bij Kampers alles in het teken van betrouwbare prestaties.

bezoek onze website

© Copyrights 2024 | KAMPERS Shipyard